home napíšte nám RSS home
Christiana - spoločenstvo kresťanov v Bratislave a Radostné srdce - spoločenstvo kresťanov v Partizánskom

Beky 2.

Ahojte, Update správ od Beky…aj nejaké fotky…nech máme všetci narovnako najnovšie :D
Výslovne ma prosila aby som vám všetkým dala vedieť všetko čo viem, aj keď sa snažím hovoriť každému, kto sa ma spýta, takže… :)
IMG_0021Majú zimu, napadlo im toľko snehu, že aj 20150301_074117v nedeľu mali zbor doma (že dobrý) aj školu v pondelok tiež….takže vážne, ale vraj možno i trochu dramatizujú.
Píšu písomky z veršov, najprv mala celé zle že kvôli čiarkam, ale teraz naposledy už 89% :)IMG_0022

Býva s indkou Karishmou a že sa asi 4 krát sťahovali, IMG_0030naposledy v piatok cez fasting day, toto je z ich najnovšej izby,IMG_0029
snáď už na dlhšie..Práve si tam čítajú povinné čítanie.
Karishma mala minulý týždeň 18..beka jej robila oslavu vo veľkom…IMG_0026
Ďalšiu jej spolužiačku museli odviesť do nemocnice, zlyháva jej jej už jediná oblička, takže modlia sa za ňu….IMG_0031
Minule mali vraj výborné zhromko, bol tam pozvaný nejaký kazateľ, že nikoho nemohol poznať, ale prorokoval im výborné veci, aj čo nemal ako vedieť, aj alme, aj pavlovi, a teda aj beke…že tam mali veľa radosti a smiechu….(aj toho slávneho Gweninho:)

Znie stále dobre, momentálne neviem ako je jej žalúdok zdravotne na tom, ale inak je myslím pod stálym dažďom požehnaní….:)
S povinným oblečením sa to tiež vraj dá prežiť, nie je to také zlé. (Túto čiapku nosí spolužiačka na spanie, kvôli zime :)IMG_0027
IMG_0023

Od pondelka do štvrtka majú školu,v piatok pôstny deň, majú len raňajky a majú čas na osobný čas s Bohom a povinné čítania a úlohy a majú spolu nejaké zhromko. V sobotu takisto,a niekedy chodia do obchodu. V nedeľu majú dve zhromaždenia.

Stále vás všetkých pozdravuje..
Sem tam stihne správu, niekedy sme si aj volali…čo viem vám rada dám vedieť ďalej…

Magdaléna píše,

marec 17, 2015 @ 18:50

Chcem iba pridať update, že na vyslanie Beky do školy sme vyzbierali dodnes 1841,50 eur. Každému ďakujeme, je to úžasné. Zbierka pokračuje ďalej. Ak to máte na srdci, môžete posielať dary na podporu tejto cesty na účet 2661080027/1100, VS: 8800. Keď sa zbierka naplní, dáme vedieť a zbierku zastavíme.

Pridaj komentár

Musíte sa logged in , ak chcete komentovať.