home napíšte nám RSS home
Christiana - spoločenstvo kresťanov v Bratislave a Radostné srdce - spoločenstvo kresťanov v Partizánskom

Alma mieri na Rusko

Photos (1).png

Dostala som mail od Almy, v ktorom nás prosí o modlitby za jej blížiacu sa cestu do Ruska a Mongolska. Pozval ju manželský misionársky pár z Fínska, ktorí slúži v Rusku. Títo úžasní ľudia boli aj u nás na summite, na konferenciu, žiaľ, nezostali. Ale máme ich prezentáciu, tak si ju pozrite, robia úúžasnú prácu, bola to jedna z najmocnejších vecí, ktoré som na summite videla. Ani som netušila, ako sa žije v tejto oblasti sveta. A títo ľudia vo veľkej chudobe zasahujú veľmi veľa detí.

A ešte bonus: keď sa Alma vráti z cesty, uvidí sa, či ostane v Japonsku. Zatiaľ sa totiž nikto neprihlásil na jej kurz. Potrebuje minimálne päť študentov. Samozrejme, že sme ju pozvali k nám. Nájde sa aspo

5a píše,

február 10, 2010 @ 14:22

Mani, to sa hlásiš na seminár v Japonsku? Alebo by prišla urobiť seminár tu? Ak tu a nebol by v pracovnom čase, tak sa tiež hlásim.

Crmka píše,

február 10, 2010 @ 16:13

Dakujem Magdi za info. Som s detmi doma, sme chori a hoci viem, ze sluzim, ze ma Pan buduje a premiena prave takto, mozem este aj modlitebne za ludi v km tak vzdialenych, to je uzasne, ze modlitby su bez hranic!!!!!!!!!!

Liba píše,

február 10, 2010 @ 21:47

Magdi, kde si mozem pozriet ich prezentaciu?

marina píše,

február 11, 2010 @ 0:27

Ja sa urcite hlasim tiez, s Almou si obcas pisem. Okrem tych 5-tich ludi to chce aj zohnat peniaze aby mohla prist – odist. Prave mi pisala, ze jej je v Japonsku zima. V kazdom pripade jej dobre padne ta zmena.

manana píše,

február 11, 2010 @ 9:53

petka,samozrejme že sa bavíme o jej pozvaní na Slovensko… ale to zatial su len zelania a sny :) a prezentáciu si môžete pozrieť napríklad spolu v nedeľu… ocino má cd, ja mu to pripomeniem.

Miša píše,

február 11, 2010 @ 10:36

Mne by sa aj tá cesta do Japonska na seminár páčila. Ideme Mani?

Crmka píše,

február 11, 2010 @ 13:17

To by bolo fajn, myslim tu prezentaciu a aj to ostatne …

manana píše,

február 11, 2010 @ 16:01

aj tu cestu do japonska,však? ocino bude v nedeľu v prahe,ak sa nemýlim.a s ním aj lenka,ktorá bola tiež na summite,takže sa to asi odloží na ďalšiu nedeľu.bude sa vám páčiť,sľubujem

lubaT píše,

február 11, 2010 @ 16:41

magdi to je fajn, že si tu aj ked tu nie si.

manana píše,

február 12, 2010 @ 14:29

moje virtualne ja. Dostala som mail od Almy. Píše, že definitívne neotvoria jej triedu. Napriek tomu sa rozhodla ostať v Japonsku. Tu je preklad jej listu:

V nedeľu ma poprosili štyri deti aby som ich učila Bibliu. Ako turista môžem ostať v Japonsku 3, možno aj 6 mesiacov. Mesiace som sa modlila za Božiu vôľu a nasmerovanie a otvorené dvere, pretože cítim, že som neurobila to,prečo ma sem Boh poslal. Keďže tu môžem ostať, ostanem a budem tu pre každé dieťa, rodinu či službu, ktorá bude chcieť pomoc.

Nemôžem odísť bez toho,že by som sa pokúsila. Ak po troch mesiacoch uvidím,že Boh nie je so mnou,odídem. Ale ak ma podporí,budem sa snažiť ostať tu dlhšie. Chcem len šancu dotknúť sa životov detí. Radšej spravím chybu,ako by som sa nepokúsila vôbec.

Budem sa modliť za Slovensko,ak Boh chce,môžem prísť budúci rok.Ale porebujem istou,že je to od neho, hoci by bolo pre m

igor píše,

február 12, 2010 @ 22:06

ach jo … to je cela Alma a jej statocne milujuce Bozie srdce. Ani to inak nemohlo dopadnut. Prave preto si ju tak vazim. Podme sa modlit za duchovny prielom cez jej sluzbu a vieru, priatelia.
PS: akurat si vsimam, ze nasu laskavost nevnima ako zazrak a znamenie :)

paula píše,

február 13, 2010 @ 12:29

a ja som sa už tesila
ze ked budem v tej bratislave
budem to mat do triedy k alme blízko!

ale je toto uzasne. a buem sa ja veru modlit za nu a za japonsko!!

SILVIA píše,

február 15, 2010 @ 14:13

Modlím sa tiež za Almu.Zvláštne,že často na

Pridaj komentár

Musíte sa logged in , ak chcete komentovať.