home napíšte nám RSS home
Christiana - spoločenstvo kresťanov v Bratislave a Radostné srdce - spoločenstvo kresťanov v Partizánskom

Záhradná škôlková slávnosť …

DSC_0242… na rozlúčku so školským rokom sa naozaj vydarila.

Celý týždeň nás trápili extrémne horúčavy a koncom týždňa ich mali vystriedať búrky a zima. Aj sa tak stalo, ale našťastie až v pondelok. My sme si v sobotu 22.06. užili nádherný a príjemný podvečer, ktorý sa márne, ale dosť intenzívne, pokúšali pokaziť iba dotieravé komáre. Takže deti i my sme spolu prežili, že náš dobrý Boh vypočul naše modlitby. Vďaka Ti, Bože.DSC_0217

Škôlkový dvor sa na chvíľu premenil na parádny amfiteáter, ktorý zaplnili svojím džavotom a hlavne všade sa nachádzajúcou prítomnosťou naše deti. Samozrejme prišli aj ich rodičia, starí rodičia, súrodenci a priatelia. Všetci sme boli zvedaví, ako deti zvládnu všetko, čo si nacvičili. A veru, zvládli to fantasticky. Tanečníci predviedli svoje roztomilé tančeky, angličtinári ukázali, ako sa im darí popasovať DSC_0146s angličtinou a na záver sme všetci spolu (zeleňáci i červeňáci) zarecitovali obľúbenú básničku o tom, ako nás Boh predivne stvoril, ktorú Ivka napísala iba pre túto slávnostnú príležitosť. Skoro som zabudla, že zazneli aj niektoré pesničky. Verím, že bolo počuť a vidieť, ako ich deti milujú ….. každý utorok sa totiž veľmi tešia na ten čas, kedy Igor prichádza medzi nás s gitarou.

Na úplný záver programu sme sa rozlúčili s našimi predškolákmi, ktorí odchádzajú od septembra do školy. Je to smutné lúčenie, ale verím, že nás prídu niekedy navštíviť. Nuž a po takom úspešnom vystúpení našich najmenších sa báječne hodili všetky tie dobroty a maškrty, ktoré rodičia pripravili a poprinášali a tým dotvorili atmosféru veľkej rodinnej slávnosti a vytvorili priestor pre zaujímavé rholky-skolkyozhovory a vášnivé debaty alebo len pre pokojné oddychovanie na mieste, kde sa ich deti jednoducho cítia ako doma.

Ďakujeme rodičom za všetky dary a dobroty, zboru za celkovú podporu, všetkým pomocníkom za pomoc a hlavne Bohu za všetko požehnanie, ktoré dostávame. Ďakujeme.

igor píše,

jún 28, 2013 @ 1:45

mata píše,

október 9, 2013 @ 23:47

Aj my ďakujeme Vám :)

Pridaj komentár

Musíte sa logged in , ak chcete komentovať.