home napíšte nám RSS home
Christiana - spoločenstvo kresťanov v Bratislave a Radostné srdce - spoločenstvo kresťanov v Partizánskom

Alma o detskom tábore v Ishikari, Hokkaido

DSC_0048.jpgDSC_0294.jpgIMG_4922.jpgIMG_4962.jpgIMG_4969.jpgIMG_4965.jpg
Boh nám daroval dva nádherné dni, jeho drahá prítomnosť bola s nami. Nedá sa vypovedať, čo sa na tábore stalo. Väčšina detí bola z rodín v kríze, deti mali problémy s pozornosťou a so správaním. Počas tábora sa však všetky aktívne zapájali a dávali pozor na vyučovanie, program trval približne 2 hodiny. Niekoľko detí sa pýtalo priame otázky, prejavovali záujem o to, čo sa učilo. Témy boli: spasenie, práca Ducha Svätého v každom veriacom, sme Kristovi ambasádori, svätosť.

Boh sa postaral o dostatok financií, aby sme kúpili deťom komiksovú knihu o živote Ježiša. Deti boli naplnené radosťou a bolo vzácne sledovať ich, ako si ju čítajú. Sama som túto knihu čítala a môžem potvrdiť, že je veľmi pomazaná, plakala som niekoľko krát keď som ju čítala.

Mali sme skvelého tlmočníka a každý kto slúžil deťom mal veľa lásky a trpezlivosti. Bolo mi cťou s nimi pracovať. Za tie dva dni mi tieto deti úplne ukradli srdce, ich nádherné tváre s japonskými očami vo mne ostanú navždy. Vďaka za modlitby, všetka slávy patrí Ježišovi.

Alma Bermejo

DSC_0279_2.jpg

Slavomíra Illéšová píše,

júl 31, 2010 @ 5:34

Ahojte všetci…to čo naozaj vidím je to že naša draha Alma je naozaj požehnaná a obklopená Božím pokojom ktorý dáva aj deťom …keď som videla na FB Ako sa deti modlia jeden za druhého a aj za dospelích tak som len žasla a bola dojatá ,tým aké veľké srdcia majú pre tých ktorý to potrebujú …moja výzva je tak isto o tom aby som nie sebe dávala ale iným ……..aby som plakala s tými ktorý plačú a radovala sa s tými ktorý sa radujú ..to to mi N

Pridaj komentár

Musíte sa logged in , ak chcete komentovať.