home napíšte nám RSS home
Christiana - spoločenstvo kresťanov v Bratislave a Radostné srdce - spoločenstvo kresťanov v Partizánskom

Mládež opäť v pohybe

 Ahojte, tak sme zas, aj keď trochu oneskorene, odštartovali mládež v Bratiske. Máme za sebou parádne leto, kedy Boh v nás a cez nás robil naozaj úžasné veci. Z toho sa veľmi tešíme. Tento rok nás čakajú nejaké zmeny, hovorili sme o nih na skupke, ale kto ste neboli, alebo si chcete pripomenúť, čítajte dál.

Takže sme sa rozhodli s Leknou, že na tri mesiace si dáme pauzu a nebudeme viesť skupinky. Hlavným dôvodom je, že sme v kolobehu služby prestávali žiť doma v súkromí tak, ako by sme mali a chceli. Náš charakter a život doma a osobne s Pánom je dôležitejší než akákoľvek dobrá mládežnícka akcia. Chceme poprosiť vás ostatných, aby ste nás v našom rozhodnutí podporili a na ten čas spoločne potiahli skupinky za nás. Ako vás poznáme, bude to pre vás dobrá výzva, ktorú radi skočíte.

Ďalej skupinku na tento čas rozdelíme na dve, jedna bude okolo Mareka a Šarloty, druhá okolo Nadi a Katky. Títo ľudia budú mať na starosti chod skupiniek, avšak ich obsah budeme vytvárať všetci spolu, prosíme vás, aby ste nenechali všetku zodpovednosť na nich. Myslím, že už ste si takmer všetci vybrali kam budete chodiť, kto nie, dajte čo najskôr vedieť.

Ste najlepší ľudia, s ktorými môžeme byť, tešíme sa na tento nový čas a modlíme sa, aby sme ho mohli čo najlepšie spolu prežiť a užiť a tak, však viete.

MagdaLenka

under-reconstruction.jpg

Pridaj komentár

Musíte sa logged in , ak chcete komentovať.