home napíšte nám RSS home
Christiana - spoločenstvo kresťanov v Bratislave a Radostné srdce - spoločenstvo kresťanov v Partizánskom

ROSEine slavnostné ODHALENIE!!!

lidi171.JPG

TAKZE uz nebudeme napínať, zdraví vás chladnokrvná Magda, ktorá tu týžde

annamaria píše,

marec 3, 2007 @ 18:21

FAKT!

manana píše,

marec 3, 2007 @ 19:59

TAKZE uz nebudeme napínať, zdraví vás chladnokrvná Magda, ktorá tu týžde

dominika píše,

marec 3, 2007 @ 22:35

Hi AnnaMaria! Vidim, ze uz si sa trochu spriatelila s English :-) Ten dance ti forgivujem, however s tebou by to bolo more fun.
Neviem, ja som si myslela, ze prave pri komunikacii pisanim vznika menej nedorozumeni. Pretoze si mozes rozmysliet, co napises, ked nakoniec dojdes k inemu zaveru, mozes to vymazat. Nestane sa ti, ze nieco prepocujes. Ked nieco nepochopis, mozes sa na to pozriet este raz a analyzovat, ako to ten druhy myslel. Nehrozi, ze niekto skoci druhemu do reci, vybuchne hnevom,… Mysim si, ze niektore veci je lepsie riesit pisomne. Napr. tie, ktore su zlozite na pochopenie, alebo emocionalne narocne. Nakoniec, aj Boh nam dal Svoje Slovo pisomne.
Ale komunikacia tvarou v tvar je lepsia zasa v inom. Ziaden smajlik sa nesmeje tak pekne, ako ty, nepocujem tvoj hlas, nevidim tvoje oci, necitim tvoje ponozky, neviem objat slovami.
Ked nad tym tak rozmyslam, zistujem, ze sa vlastne sama sebe vyhovaram. Naozaj sa casto vyhybam priamemu stretnutiu s ludmi, lebo sa bojim zraneni. Ale mna vsetko prilis zoberie! Najradsej by som bola s ludmi tak, ze by ma nevideli.
Neviem, nezvladam to…Fakt nechcem.

dominika píše,

marec 3, 2007 @ 22:37

Do kelu, tie ponozky som zabudla vymazat. Predsalen to pisanie nie je az take dokonale :-)

lin ka píše,

marec 4, 2007 @ 0:04

aHOJTE VY podareni analyzatori indicii….aj dominika s annamariou:))…tak CO vravite na VYHODNOTENIE??ha?

dominika píše,

marec 4, 2007 @ 22:00

Ze mohli byt aspon traja. Alebo keby jedol kamene, umyval sa v dazdi a priatelia ho volali napr. Janko Hrasko. Ale Tom Cruise, ma rad jedlo a perlickovu kupel… A este k tomu nie je ani F!
Inak Leni, preco si lin ka?

bonnkac píše,

marec 4, 2007 @ 23:07

¨no tak vuz to řeknete,cechy taky zajima kdo to je,ale f to neni,toho jsem videl v reklame

igor píše,

marec 5, 2007 @ 14:36

halo? neuniklo mi niečo???

mata píše,

marec 7, 2007 @ 11:48

ahoj dominika, pripajam sa k ANM tiez mi veeelmi chybas…a viem ze aj dalsim z nasich skupinkacov….a tiez ta veelmi potrebujem…cisto zistne ;) nejeden krat ku mne Pan cez teba hovoril, nejeden krat ma povzbudil a pozehnal… a zaroven si myslim ze prilisne pitvanie a analyzovanie samej seba v ukryte moze byt viac na skodu ako na oslavu Pana…. aspon ze existuje i-net inak by som sa o vsetkych tych uzasnych mudrych veciach, ktore ti vravi Pan mozno ani nedozvedela… mam ta velmi rada tak sa niekedy ozvi ked ti skola nebude kradnut vzacny cas

dominika píše,

marec 7, 2007 @ 23:36

Caves Mata, ved mne tiez velmi chybate. A neukryvam sa, ani sa nechcem pitvat. Ja som to jednoducho potrebovala a viem, ze zvonku to nevyzera zrovna ako Bozie riesenie, a ani sa neodvazujem povedat, ze bolo, ale v kazdom pripade mi to velmi pomohlo. Pan ma naucil hladat ukryt v Nom, vela ku mne hovoril a dal mi vela povzbudenia. Bola som sklamana vsetkym moznym, zmatena a uz som nevladala ist tak dalej. Prezila som, ze sa Pan ku mne naozaj sklonil, a to som potrebovala asi zo vsetkeho najviac, lebo sa mi zdal byt tak vzdialeny. Vzdy som si vedela zobrat nieco zo slova-ci uz kazne, alebo Biblie, ale teraz som sa citila, akoby som bola zoci voci Nemu, ako priklincovana, hovoil mi rovno do zivota a dal mi odpoved. Pomohol najst pokoj a dal nadej.
Myslim, ze uz skoro pridem. Tesim sa na teba a na vsetkych.

mata píše,

marec 12, 2007 @ 11:27

jupiiii!!! aj ja sa na teba tesiiim! … a btw nemyslela som tym ze sa analyzujes, pretoze sme sa o tom uz osobne rozpravali a viem ze si velmi potrebovala byt sama s Panom a tiez si nemyslim ze docasna samota je na skodu ;) … ale uz mi naozaj velmi na skupkach chybas tak sa vrat, ta skupka kde si bola, bola fakt skvelaaaa… :D

Pridaj komentár

Musíte sa logged in , ak chcete komentovať.