home napíšte nám RSS home
Christiana - spoločenstvo kresťanov v Bratislave a Radostné srdce - spoločenstvo kresťanov v Partizánskom

VEGET – day after …

DSC_0095Dnes bol skvelý deň. Postupne prišli deti aj s rodičmi. Bolo ich niečo cez 20dsať…

Mali sme more a rybičky a loďky. Vystavili sa obrazyDSC_0057 z tancovačky. Postupne sa zaplnila deka s čitárňou a hračkami. Denná tlač bola čerstvá. Trampolína zaujala aj starších a športy boli fakt super.

Pozývame, pridajte sa k nám. Nestíhali sme sa so všetkými porozprávať. DSC_0129Ak by niekto chcel, môžte prísť zajtra pomôcť robiť dospelácku kaviareň a rozložíme aj bazár. Boli tam aj ľudia, čo si ho pamätali.

DSC_0097Teplo bolo šialené – posunuli sme preto program
od 16.00 do 19.00.
Zajtra urobíme aj program s príbehom, bábkami a pantomímou. Tešíme sa a pozývame. Pomoc je vítaná.

Foto 1.den píše,

júl 22, 2013 @ 23:56

5a píše,

júl 23, 2013 @ 13:08

Vyzerá to báječne.
Ozajstný veget. Dúfam, že sa mi podarí prísť si dnes zavegetiť s vami.

5a píše,

júl 24, 2013 @ 11:05

Tak som sa bola včera pozrieť na našich mladých a je to naozaj paráda. Hrdo som mohla rozprávať s mamičkami a ocinami, ktorí boli zvedaví, kto to tu celé usporiadal a koho to bol skvelý nápad.
Atmosféra bola naozaj veľmi príjemná a takmer každý si našiel niečo zaujímavé. Mladí mysleli na všetkých.
Niekto skákal na trampolíne, iní sa hrali spoločenské hry s Kamkou, ďalší šantili s Beky a bublinkami, mnohí hrali loptové hry, menší sa tmolili okolo hračiek a knižiek …. bábkové divadlo pritiahlo pozornosť takmer všetkých, takže sa tí úplne najmenší konečne aspoň na malú chvíľu prebojovali na trampolínu …. dospeláci sa rozprávali medzi sebou alebo sa začítali do nejakej knižky v čitárni. Je tam aj čerstvá tlač. Oproti prvému dňu vraj detí i dospelých výrazne pribudlo. Zachytila som, že tí, čo boli včera, dali správu ďalším a tak verím, že detí aj dospelých bude pribúdať.

Naši mladí sa s nadšením venujú všetkým, malým i veľkým …. s obdivom som ich pozorovala a vyzerajú ako neúnavní bojovníci, ale z blízka uvidíte aj únavu.
Niet divu.
Boli veľmi vďační, keď prišiel niekto od nás zo zboru a len tak sa zapojil do rozhovorov alebo do hry, či pomohol pri bazári či trampolíne …
Poviem vám, že tam chcem prísť každý deň a hľadať spôsob, ako im v tejto krásnej službe pomôcť. A tých možností pomôcť tam je neúrekom, stačí len prísť a hneď ich uvidíte.

Pozývam vás všetkých, nenechajte si to ujsť.

Magdaléna píše,

júl 24, 2013 @ 13:40

Ja sa vam ospravedlnujem, ale nestihneme mat dnes skupinku. Kvoli teplu sme program posunuli a trva az do 7, potom spratavanie a vecera. Ale pozyvame vas ak chcete prist a venovat sa ludom, pridte za nami do parku.

igor píše,

júl 24, 2013 @ 15:16

Takze oznam pre vsetky skupinky :
dnes ani zajtra nebude s mladezou nejake zhromko. ak chcete, bude vitane ak sa pridete zapojit do aktivit v parku pred Benovskeho.
Takisto ked sa to hodi viac, mozete mat skupinku ako inokedy. Pekny vecer kazdemu :)

Foto 2.den píše,

júl 24, 2013 @ 17:34

Vava píše,

júl 24, 2013 @ 22:15

Neviem to tak krasne opisat ako 5ka, ale uplne suhlasim. Bola som, videla som, skusila som a pojdem zas… :)

Magdaléna píše,

júl 25, 2013 @ 10:26

Ahojte. Nemate niekto prosim funkcny projektor. Chceme vecer pozvat mladych ktorych sme spoznali na film, ale zborovy projektor uz je kaput. Ak viete o niecom ozvite sa mi. Ďakujem.

igor píše,

júl 25, 2013 @ 11:53

luba píše,

júl 26, 2013 @ 11:44

Jeden z ohlasov : “ naša mladež je minimalna (co do clenov -ev. Dubr.) a rozbehaná… Dufam, v dáku spoluprácu nabuduce. Inak to bola uuuzasnaaa Akcia. Vyborna atmosfera, skvele prijatie… ved pocet stupajucich ludi hovori za vsetko.“

Pridaj komentár

Musíte sa logged in , ak chcete komentovať.