home napíšte nám RSS home
Christiana - spoločenstvo kresťanov v Bratislave a Radostné srdce - spoločenstvo kresťanov v Partizánskom

Veľkonočné bohoslužby v Istropolise

Velky piatok oznamNa Veľký piatok, 18. apríla o 10.00 hod., cirkevné zbory združené v platforme Kresťania v meste opäť pripravujú spoločnú bohoslužbu vo Veľkej sále Istropolisu.

Bohoslužby otvorí a povedie Ján Kerekréty (ECAV, tajomník ms Evanjelickej aliancie), Božím slovom poslúži pastor Peter Čuřík (Slovo života) na tému „Kristus zomrel tvojou smrťou, aby si ty žil jeho životom“. Chvály povedie Peter Lacho (BCC Worship) a Iveta WEIS Viskupová spoločne s vedúcimi chvál a spevákmi zo zúčastnených cirkevných spoločenstiev. Slávnosť Večere Pánovej (Eucharistie) slovom uvedie Rev. Ján Lacho, biskup Apoštolskej cirkvi v SR. Paralelne budú prebiehať detské bohoslužby pod vedením SK Christiana a tímu z Kresťanského centra Oheň.

Magdaléna píše,

apríl 15, 2014 @ 17:13

Ahojte, v piatok robime detské zhromko, ktoré by sme chceli zopakovať aj v pondelok o 15.00 v dúbravskom parku. Modlite sa, prosím, s nami za počasie. Môžete sa aj zúčastniť a priniesť niečo chutné na ponúknutie. Kto by sa chcel viac zapojiť, môžete mi dať vedieť.

Magdaléna píše,

apríl 16, 2014 @ 22:40

Hľadáme šoférov na zvoz a odvoz veci zo zboru do istropolisu a naspäť. Mohol by niekto? Myslím, že dve autá budú dosť.

Martina K píše,

apríl 18, 2014 @ 5:49

Ahojte, prajeme vam pozehnanu Velku noc, my sme v Ruzomberku :)
Pocasie v BA vyzera zatial slubne :)
http://www.weatheronline.co.uk/Slovakia/Bratislava.htm

Miša píše,

apríl 20, 2014 @ 11:13

Ahojte, prajem krásnu a požehnanú veľkonočnú nedeľu.Myslím na vás a pozdravujem z Prahy. Predstavte si, že aj tu si pripomíname Jeho vzkriesenie. :o)

Pridaj komentár

Musíte sa logged in , ak chcete komentovať.